Chestionarele auto, la liber pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chestionarele pentru examenul auto moştenite circulă de ceva vreme pe internet, iar oricine memorează variantele corecte îşi poate lua carnetul de şofer fără să aibă habar despre

Chestionarele pentru examenul auto moştenite circulă de ceva vreme pe internet, iar oricine memorează variantele corecte îşi poate lua carnetul de şofer fără să aibă habar despre legislaţia rutieră. Potrivit specialiştilor, chestionarele nu au fost fotografiate de candidaţi cu telefonul mobil, deoarece calitatea imaginii demonstrează că au fost scanate de o persoană din rândul agenţilor examinatori.

Potrivit şefului Serviciului Public Regim Permise Auto şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov, Cristian Creţu, această situaţie este bine-cunoscută, dar nu prezintă niciun motiv de îngrijorare, deoarece cei respinşi rămân la un nivel de 60% din candidaţi: "Şi cei de la Bucureşti cunosc povestea. Dar şi cu chestionarele pe internet, candidaţii tot nu se pregătesc şi doar 40% din ei iau examenul", susţine Cristian Creţu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite