Cesaria Evora a mâncat cremă de creveţi şi dovlecei la "Charme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Charme Lounge & Restaurant" este locul în care a ales să-şi petreacă o după-amiază întreagă celebra artistă Cesaria Evora, care s-a relaxat astfel înaintea concertului susţinut în data de

"Charme Lounge & Restaurant" este locul în care a ales să-şi petreacă o după-amiază întreagă celebra artistă Cesaria Evora, care s-a relaxat astfel înaintea concertului susţinut în data de 16 octombrie, la Sala Polivalentă.
Situat în Centrul Istoric al Bucureştiului, pe Str. Smârdan nr. 12, "Charme" este un restaurant cu specific mediteranean care oferă, prin urmare, un meniu complet cu specialităţi pe bază de fructe de mare, peşte, paste, preparate din carne cu diferite arome şi gusturi. "Stăpânele" localului şi gazdele solistei "desculţe", Sandra Burcă şi Georgiana Bulugea, două tinere până în 30 de ani, i-au oferit acesteia cremă de creveţi şi dovlecei. O cremă care este preferata artistei şi a cărei reţetă le-a reuşit din plin românilor, după aprecierile invitatei speciale. Cesaria Evora a ajuns la local după ce a vizitat Centrul Istoric al Capitalei şi, evident, i s-a făcut foame Alături de întreaga sa echipă, cântăreaţa a consultat cu interes lista de bucate şi a mai comandat lasagna, muşchi de vită cu sos de brânză gorgonzola, peşte la sare (dorada sau spigola), platouri cu fructe de mare (creveţi, calamari, sepie, caracatiţă), brânzeturi (brie, gorgonzola, telemea, caşcaval), iar ca desert toţi oaspeţii au ales specialitatea casei, "Hot Passion" (spumă de ciocolată fierbinte servită cu îngheţată de vanilie), şi fructe exotice (ananas, kiwi, banane, portocale). Au băut vin roşu italienesc "Brunello Banfi".
Tinerele gazde şi întreg personalul restaurantului au fost impresionaţi de modestia Cesariei Evora care i-a uimit prin simplitate şi amabilitate, împrăştiind multă căldură, fiind darnică în îmbrăţişări şi salutări către întreg personalul restaurantului. Între două feluri de mâncare, artista le-a mărturisit celor din jur că este foarte încântată de căldura publicului şi i-a lăsat pe toţi să admire premiul pe care tocmai îl primise pentru cele mai bune vânzări de discuri din partea directorului casei de discuri Nova Music, Ovidiu Stroescu, "Discul de Platină" pentru cele 15.000 de unităţi vândute în România. Ce preparate n-a mai apucat să guste Cesaria Evora, dar sunt recomandate de "stăpânele" localului: salată rustică (roşii, vinete, dovlecei, salam picant), carpaccio de caracatiţă, clătite cu somon, cremă de sparanghel cu nuci, spaghete cu fructe de mare cu sos roşu, orez cu unt şi parmezan, muşchi de vită cu sos de palmier, piept de pui cu sos de migdale, cotlete de berbecuţ cu sos de bere neagră, frigărui de fructe de mare, iar la desert panacotta cu fructe (desert italian), tiramisu, plăcintă cu mere şi cremă de vanilie, cupă de ciocolată cu cremă de fructe, platou cu brânzeturi şi fructe

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite