Cerşetorii din Arad vor fi urmăriţi de patrule monitorizatei- Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerşetorii din Arad vor fi urmăriţi de patrule monitorizatei- Revista presei interne
Cerşetorii din Arad vor fi urmăriţi de patrule monitorizatei- Revista presei interne

Presa internaţională de astăzi scrie despre cerşetorii din Arad care vor fi urmăriţi de patrule monitorizate, despre cei doi ani de criză şi despre cadourile de sfârşit de an pentru care Udrea are de cheltuit peste 100.000 de euro. Printre alte subiecte,  povestea falimentului în fermele de melci şi cea dea XVI-a ediţie a Festivalului "Sinaia Forever".

Revista presei sportive
Cerşetorii din Arad vor fi urmăriţi de patrule monitorizate

. Poliţia Comunitară Arad a demarat un program de combatere a cerşetoriei stradale, iar patrule motorizate vor fi prezente, zilnic, în mai multe puncte din municipiu, în care s-a constat că fenomenul cerşetoriei a proliferat, scrie Gândul.

Doi ani de comă economică. Punctul minim al crizei este aşteptat în următoarele şase luni, odată cu noile concedieri şi scăderea veniturilor. Apoi va urma revenirea lentă şi dureroasă, spun analiştii. România încă nu a atins apogeul crizei, iar revenirea din recesiune va începe anul viitor - aceasta este concluzia reprezentanţilor mediului de afaceri, întrebaţi de EVZ .

100.000 € pentru protocol.
În vremuri de restrişte, când guvernanţii ne anunţă că nu mai sunt bani pentru plata salariilor şi pensiilor, când bolnavii sunt nevoiţi să-şi aducă de acasă bani pentru medicamente, Elena Udrea alocă peste 100.000 de euro pentru articole de reclamă şi protocol, arată Jurnalul Naţional.

Fermele de melci din Bistriţa-Năsăud au dat faliment. Fermele de melci din Bistriţa-Năsăud, amenajate cu bani europeni, au dat faliment fiindcă nu au avut piaţă de desfacere sau pentru că proprietarii lor nu au cunoscut tehnologia de creştere a melcilor. Fermierii au optat pentru creşterea melcilor deoarece investiţiile au fost destul de mici, pentru amenajarea unei ferme de melci fiind necesară doar o suprafaţă de teren şi câteva amenajări, scrie Gândul.

Sinaia Forever, cultură în natură. A devenit o tradiţie ca, la fiecare sfârşit de septembrie, Sinaia să adune, la Sărbătoarea Toamnei, turişti din toate colţurile ţării. Cea de a XVI-a ediţie a Festivalului "Sinaia Forever" va avea loc în perioada 25-27 septembrie. De ce acest festival? se întreabă Jurnalul Naţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite