Cerbul de Aur, aniversat de TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care şi-au legat numele de acest festival vor face o incursiune în istorie. Amintiri pe portativ cu artişti de ieri şi de azi. De Mărţişor, TVR sărbătoreşte 40 de ani de la prima

Cei care şi-au legat numele de acest festival vor face o incursiune în istorie.

Amintiri pe portativ cu artişti de ieri şi de azi. De Mărţişor, TVR sărbătoreşte 40 de ani de la prima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur printr-un spectacol grandios.

"Vom începe această ediţie aniversară exact aşa cum a început festivalul în martie 1968. Am strâns toamnă după toamnă, interpretat de Constantin Drăghici, a deschis atunci Cerbul de Aur, pe scena Teatrului Dramatic din Braşov, şi va da şi acum semnalul de începere a spectacolului aniversar, de la alb-negru la color.

Laureaţi ai festivalului, români şi străini, se vor întâlni astă seară, de la ora 20.10, într-un show în care muzica şi imaginile de arhivă vor avea rolul principal", ne-a declarat Liana Săndulescu, producătorul emisiunii.
Constantin Drăghici, Margareta Pâslaru, Luminiţa Dobrescu, Doina Spătaru, Mihaela Mihai, Corina Chiriac, dar şi Monica Anghel, Narcisa Suciu, Andra, Proconsul, Luminiţa Anghel, Analia Selis, Mălina Olinescu şi Slang se vor afla în studioul 3 al TVR pentru a ne reaminti şlagărele cu care au făcut furori de-a lungul celor 15 ediţii ale festivalului. În acest timp, telespectatorii vor avea o misiune grea.

Ei vor trebui să voteze cel mai îndrăgit cântec românesc în interpretarea unui concurent străin, participant la Cerbul de Aur. Vor răspunde provocării: Trie Utami (Indonezia), Toni Putrino (Germania), Linda (Italia), Devon Niko (Canada), Garett Wall (Irlanda), Pam (Malta), Mike Peterson (Germania), Jojo a Gogo (Franţa), Giulia (Israel), Jayleen (Elveţia), Urban Tale (Finlanda), Vanessa Quai (Vanuatu).(Simona Tudorache)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite