Centrul Lieşti, acces la servicii pentru copiii cu dizabilităţi. Tu cum te implici în viaţa comunităţii din care faci parte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fapte concrete
Fapte concrete

“Am avut norocul să am doi copii cu dizabilităţi severe”, povesteşte Mihaela Mihalache, mama care a înţeles dizabilităţile fiilor ei ca fiind şansa de a fi de ajutor pentru părinţii cu o situaţie similară.

Aşa s-a născut o campanie de advocacy care a convertit o dizabilitate în “noroc” şi într-un rezultat direct: centrul de zi destinat acestor persoane, despre care Spunesitu.ro vă vorbeşte acum, în Săptămâna participării cetăţenilor. Tu cum te implici în viaţa comunităţii din care faci parte?

CeRe – Centrul de Resurse pentru Participare Publică organizează Gala Premiilor Participării Publiceşi vă invită să vă înscrieţi povestea de succes în advocacy sau participare publică pe site-ul organizaţiei (www.ce-re.ro), până la 10 octombrie 2011. Săptămâna participării cetăţenilor. Au început înscrierile la cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor Participării Publice – G3P.

Click aici pentru a citi continuarea şi spune şi tu cum te implici în viaţa comunităţii din care faci parte

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite