Centrul Panduri, deschis după aproape două decenii de lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 17 ani de la începerea lucrărilor, Centrul de recuperare neuromotorie Panduri a fost inaugurat în sfârşit ieri. Acesta va putea primi pentru tratament 200 de pacienţi, care au un

După 17 ani de la începerea lucrărilor, Centrul de recuperare neuromotorie Panduri a fost inaugurat în sfârşit ieri. Acesta va putea primi pentru tratament 200 de pacienţi, care au un handicap din naştere sau dobândit ca urmare a unei boli sau a unui accident. Ei vor avea parte de tratament şi servicii gratuite. Tratamentele de specialitate vor mai include şi servicii de acupunctură, laser, homeopatie, fitoterapie, tomografie computerizată, dar şi tratament pentru cei cu afecţiuni cardiovasculare sau diabetici.

Proiectul a fost demarat în 1990 de către fosta Asociaţie pentru Ajutorarea Căminelor de Copii, în parteneriat cu Primăria Capitalei, care a concesionat terenul unde urma să se ridice centrul. Trei ani mai târziu, finanţarea a fost transferată în totalitate municipalităţii, care a investit peste 11 milioane de euro. La inaugurare a fost prezent şi preşedintele României, Traian Băsescu, care a declarat că se bucură că unul dintre proiectele pe care le-a predat succesorului său la Primăria Capitalei a fost finalizat. (Diana Opriţă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite