Celulare din bani publici pentru aleşi, în zonă fără semnal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 15 consilieri locali din Corcova-Mehedinţi au stat cu mâinile pe sus în ultima şedinţă şi şi-au unit forţele pentru a vota cheltuirea sumei de 75 milioane de lei din banii publici pe

Cei 15 consilieri locali din Corcova-Mehedinţi au stat cu mâinile pe sus în ultima şedinţă şi şi-au unit forţele pentru a vota cheltuirea sumei de 75 milioane de lei din banii publici pe achiziţionarea de telefoane mobile cu cameră video.
Propunerea pedistului Ilie Buşe (foto) a fost aprobată cu o majoritate covârşitoare: 12 voturi pentru, 1 abţinere şi 2 voturi împotrivă. Problema cea mai delicată este însă aceea că în satul Corcova, unde se află şi sediul primăriei, nu există acoperire de semnal. Telefoanele mobile cu pricina ar putea fi folosite oricând doar dacă apelantul se află cocoţat în cel mai înalt copac sau în podul vreunei clădiri. Viceprimarul Robert Barbu recunoaşte că în comună sunt drumuri de reparat şi multe alte priorităţi. "Ori anulăm hotărârea cu achiziţionarea telefoanelor prin altă hotărâre ori intervine Prefectura Mehedinţi să ne-o anuleze! Consilierii argumentau că dacă au cameră video la telefon pot filma şedinţele pentru a arăta cetăţenilor cum s-au întâmplat! Eu nu am drept de vot, însă nu sunt de acord cu ei", susţine vicele Robert Barbu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite