Ceaţă în Bucureşti şi alte 12 judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă mai multe avertizări de ceaţă pentru 12 judeţe din ţară, inclusiv municipiul Bucureşti.

Avertizarea de ceaţă valabilă pentru judeţele Ilfov, Brăila, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti este valabilă până la ora 08.15. În aceste zone, pe arii extinse se va semnala ceaţă care va determina reducerea vizibilităţii sub 200 m şi local sub 50 m.

La ora 05.39 a fost emisă o avertizare pentru judeţele din sudul României, Dolj, Olt şi Gorj, unde, pe arii extinse, va exista ceaţă asociată cu chiciură care va determina reducerea vizibilităţii sub 200 m şi izolat sub 50 m. Avertizarea emisă e valabilă până la ora 09.20.

Aceleaşi condiţii meteorologice se vor regăsi şi în judeţele Arad şi Timiş, iar avertizarea emisă de ANM e valabilă până la ora 09.00.

La această oră, temperatura maximă se înregistrează la Bozovici, Cotnari şi Mahmudia, acolo unde termometrele arată 0 grade Celsius. Cel mai frig este la Joseni şi Topliţa, unde sunt -17 grade Celsius.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite