Ceartă pe traficul din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative şi Primăria Capitalei au viziuni diferite asupra fluidizării traficului din Bucureşti. În timp ce ministrul Cristian David cere

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative şi Primăria Capitalei au viziuni diferite asupra fluidizării traficului din Bucureşti.

În timp ce ministrul Cristian David cere municipalităţii ca "între 15 şi 31 decembrie lucrările la drumuri să fie oprite", directorul Gheorghe Udrişte din Primăria Capitalei spune că "nu vom închide niciun fel de lucrări pe tot parcursul anului. Acestea nu sunt sezoniere, ca în agricultură".

Ei se ceartă, şoferii suferă

În timp ce ministrul David reclamă modul în care sunt coordonate lucrările în Bucureşti, Primăria Capitalei îşi va vedea în continuare de treabă. Ministrul internelor solicită municipalităţii o oprire a lucrului în perioada sărbătorilor pe motiv că valorile de trafic vor creşte, iar utilajele constructorilor ar putea îngreuna traficul.

Directorul Direcţiei de Transportul din primărie, Gheorghe Udrişte, îl contrazice. "Numai condiţiile meteorologice ar putea întrerupe lucrul. În perioada 15-30 decembrie se va lucra. Apreciez că nu va fi trafic intens, va fi o destindere a traficului după 20 decembrie", adaugă Udrişte.

David a mai promis că, în perioada sărbătorilor, în 50 din cele mai dificile intersecţii din Capitală vor fi prezenţi mai mulţi agenţi de circulaţie. În condiţiile în care cele două instituţii au păreri diferite despre gestionarea traficului din Capitală, în jur de 300 de străzi se află în diferite etape de execuţie a lucrărilor. Zi de zi traficul este aproape imposibil pe Olteniţei, Ştefan cel Mare, zona Obor, Doamna Ghica şi Colentina.

În plus, primarul Adriean Videanu s-a lăudat în mai multe rânduri că străzile aflate în lucru vor fi gata pe tronsoane, însă este posibil ca o eventuală ninsoare să ne găsească cu străzile încă blocate de utilajele constructorilor. Oficialii primăriei au răspunsuri şi atunci când este vorba de întârzieri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite