Ceapa îi ustură la buzunar pe indieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un popular post de radio din India are ca subiect fierbinte, de câteva săptămâni, preţul cepei. Un restaurant din sudul ţării se plânge că nu-şi mai poate continua afacerea din cauză

Un popular post de radio din India are ca subiect fierbinte, de câteva săptămâni, preţul cepei. Un restaurant din sudul ţării se plânge că nu-şi mai poate continua afacerea din cauză că toate preparatele sale sunt pe bază de ceapă, această legumă fiind nelipsită din bucătăria indiană. Gospodinele sună la posul de radio pentru a cere reţete de mâncare care să nu includă ceapă. Priya Naweja, prezentator la acest post popular, spune că toată lumea abordează subiectul. Preţul cepei a crescut de la cinci rupii pe kilogram la 25 într-o săptămână. Există o cerere mare şi o ofertă mică, din cauza ploilor. Pentru cele mai multe familii, ceapa este prea scumpă. O femeie care găteşte pentru opt persoane spune că ar avea nevoie de un kilogram de ceapă pe zi. Dar, dacă ar cumpăra în acest ritm, nu ar mai putea cumpăra nimic în afară de ceapă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite