Ceai african la primul Demmer din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România este codaşa Europei la capitolul ceainării. Cele câteva unităţi deschise în Capitală nu fac parte din nicio reţea internaţională de profil. Din prima jumătate a lunii noiembrie,

România este codaşa Europei la capitolul ceainării. Cele câteva unităţi deschise în Capitală nu fac parte din nicio reţea internaţională de profil. Din prima jumătate a lunii noiembrie, situaţia se va schimba.

Amestecuri de arome, fructe uscate, vanilie, scorţişoară, ceaiuri africane, asiatice şi sud-americane. Toate, la primul magazin Demmer Tea House din Bucureşti, de pe strada Academiei nr. 9.

Cei pentru care ceaiul de la ora cinci nu este doar un reper englezesc pot încerca aici peste 250 de sortimente de băuturi.

Oferta Demmer cuprinde inclusiv produse exclusiviste, precum shake-ul din ceai verde, o pudră preparată în China, cu efect revitalizant. Nu lipsesc nici prăjiturile şi dulciurile. În plus, la deschidere, ceainăria va avea şi o linie de 50 de accesorii pentru pasionaţi.

Magazinul din apropierea Facultăţii de Arhitectură va avea o suprafaţă de vânzare de 16 metri pătraţi şi a necesitat investiţii totale de aproximativ 80.000 de euro. „Suma include mobilierul standard, care se face pe comandă la Viena, amenajarea spaţiului, chiria şi mărfurile ce vor fi comercializate în incinta magazinului”, a declarat pentru “Adevarul” Mădălina Ivaşcu, reprezentantul francizorului din România.

Brandul este prezent deja în două oraşe din provincie, la Cluj-Napoca şi la Târgu Mureş. Demmer Tea House intenţionează să deschidă alte două magazine în Bucureşti în următorii doi ani. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite