Boston Globe: Ce lipseşte din discuţiile privind reforma sanitară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reforma din sistemul sanitar este dezbaterea zilei la Washington. Presedintele Obama a fost in Wiscinsin saptamana trecuta pentru a conduce discutiile despre crearea unui sistem sanitar mai eficient ,fara a compromite calitatea serviciilor oferite.

Charlie Baker, seful executiv al Harvard Pilgrim Health Care, a vorbit, in blogul lui, despre cateva puncte adesea omise:

“Mai intai de toate, problemele cu care ne confruntam noi ca natiune legate de costurile si calitatea sistemului sanitar nu se vor imbunatati pana ce Medicare (programul de asigurari sociale administrat de guvernul Statelor Unite) nu ia in serios schimbarea modului de functionare. Daca Medicare este doar Medicare, asa cum este si asa cum a fost, reforma sanitara nu va avea rezultate in reducerea costurilor si cresterea calitatii serviciilor”.

Baker mai aminteste de lipsa de pregatire al natiunii in confruntarea cu problema imbatranirii populatiei si despre faptul ca dezbaterile federale nu vorbesc aproape niciodata de diete si exercitii, care pot afecta in mod dramatic costurile ingrijirii medicale si statutul sanatatii.

Cititi mai multe aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite