Ce-au în comun fundurile lui Năstase şi Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grozav se mai pricepe viaţa să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă, şi-am să mă refer la o sfadă mai veche Băsescu - Năstase, tocmai din recolta anului 2000, fiindcă certurile dintre cei

Grozav se mai pricepe viaţa să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă, şi-am să mă refer la o sfadă mai veche Băsescu - Năstase, tocmai din recolta anului 2000, fiindcă certurile dintre cei doi sunt asemenea vinurilor, ele putând fi sortate şi aşezate pe recolte şi pe ani. Dacă aş fi colecţionar, mi-aş înfiinţa acasă o certotecă din lemn de nuc, unde să păstrez marile certuri dintre oamenii politici ai ţării noastre.

Pe atunci, primarul general Traian Băsescu şi-a aplecat niţel atenţia şi comentariile grobiene spre posteriorul din patrimoniul şunculardului Adrian, posterior întrebuinţat - pasămite - pentru activităţi sexuale minoritare.

La miştourile de frizerie ce i-au fost adresate, nea Adrian a reacţionat de parcă şi-ar fi aşezat ultragiata poponeaţă pe o pioneză de dimensiuni exagerate, ameninţându-l pe nea Traian cu cremenalul. Dar acţiunea a fost lăsată baltă, şi rău a procedat Năstase, fiindcă respectivele cuvinte maidaneze meritau o castrare model, ceea ce ar fi constituit o lecţie pentru mulţi din soiul Băsescu.

În viziunea unui om cu minte, interesul pentru Năstase nu era postat la extremitatea potrivită. Nu ne pasă nicio ţâră cum şi-a folosit Năstase fundul, dar ne doare cum şi-a folosit el capul.

Acum, la ani şapte de atunci, Năstase se poate declara răzbunat cu vârf şi îndesat. Chiar dacă zvonurile despre opţiunile sale sexuale ar fi adevărate, niciodată n-a fost la fundul său ceea ce este acum la fundul lui Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite