La Cazinou, cărţi ieftine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Kilipirim le oferă ocazia iubitorilor de carte, muzică şi film aflaţi pe Litoral să-şi completeze colecţiile la preţuri acceptabile. "Discounturile sunt considerabile. La carte

Târgul Kilipirim le oferă ocazia iubitorilor de carte, muzică şi film aflaţi pe Litoral să-şi completeze colecţiile la preţuri acceptabile.

"Discounturile sunt considerabile. La carte sunt reduceri de 10%, iar la muzică de 40- 50%", a spus Iuliana Radu, managerul de relaţii publice al manifestării.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 şi 14.00 şi de la 16.00 la 24.00, până pe 7 august, pe faleza Cazinoului din Constanţa, cei interesaţi având de ales din 30.000 de cărţi, CD-uri şi DVD-uri. "Anul acesta am pus accent pe cartea pentru copii. Sunt prezente 24 de edituri de carte românească şi peste 20 de carte străină", a adăugat Iuliana Radu.

Pasionaţii de carte au luat cu asalt cortul Kilipirim, încântaţi de preţurile bune: un dicţionar bilingv costă 32 de lei, o carte de povestiri pentru copii, între 6 şi 17 lei, iar un ghid turistic, 19 lei. CD-urile costă între 9 şi 16 lei, iar DVD-urile, 25 de lei.

Pe întreg parcursul verii, la Kilipirim vor avea loc mai multe lansări de carte. Prima va fi pe 18 iulie, când Editura Tritonic va prezenta volumele "Blestemul manuscrisului", de Bogdan Hrib/Răzvan Dolea, şi "Castelul prinţesei de caramel", de Eduard Ţone.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite