Cazare ieftină pe litoral în extrasezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul unui sejur de şase nopţi pentru o persoană variază între 129 de lei la un hotel de o stea şi 465 de lei la un hotel de patru stele cu mic dejun inclus Numărul mare de turişti

Preţul unui sejur de şase nopţi pentru o persoană variază între 129 de lei la un hotel de o stea şi 465 de lei la un hotel de patru stele cu mic dejun inclus

Numărul mare de turişti care au invadat plajele româneşti astă-vară i-a încurajat pe hotelieri să accepte un parteneriat cu organizaţiile de promovare a litoralului.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului "Litoral" a lansat, la mijlocul lunii august, cea de-a treia ediţie a programului "Litoralul pentru toţi".

Acesta este dedicat tuturor turiştilor care vor să-şi petreacă vacanţa la malul Mării Negre în condiţii atractive din punct de vedere financiar. Potrivit preşedintelui Asociaţiei "Litoral", Corina Martin, programul va începe pe 1 septembrie şi se va încheia pe 15 octombrie.

"Întrucât am primit semnale puternice atât din partea agenţiilor de turism, cât şi a turiştilor pentru ediţia din această toamnă, am decis extinderea programului până pe 15 octombrie 2008", a declarat Corina Martin. "Litoralul pentru toţi" cuprinde o ofertă variată, cu hoteluri de la una la patru stele.

Concediu pentru toate buzunarele

Concediul la sfârşitul verii pare să fie de bun augur pentru cei care au avut inspiraţia să şi-l programeze astfel. Prin programul Asociaţiei "Litoral", în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), tarifele pentru un sejur de şase nopţi, pentru o persoană, se situează între 129 de lei pentru un hotel de o stea, numai cazarea, şi 465 de lei pentru un hotel de patru stele cu mic dejun inclus.

La un hotel de două stele, doar cazarea costă 159 lei, în timp ce la trei stele sejurul cu mic dejun este între 240 şi 340 lei, iar fără mic dejun, 189 de lei. Tarifele includ TVA şi comisionul de 10% ce revine agenţiilor de turism.

Până în momentul de faţă, organizatorii au anunţat 44 de unităţi de cazare care s-au alăturat programului. Oferta este valabilă numai prin intermediul agenţiilor de turism membre ale ANAT.

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi în extrasezon, organizatorii le-au pregătit turiştilor, pe lângă deja obişnuitele plimbări cu telegondola sau autobuzele etajate, şi vizitele la parcul acvatic din staţiunea Mamaia, o serie de târguri şi expoziţii.

Constanţa, fără apă caldă

Începând de astăzi, CET Palas începe lucrările pentru revizia anuală a instalaţiilor de termoficare ce deservesc municipiul Constanţa.

Între 24 august şi 7 septembrie, apa caldă va lipsi în jumătatea nordică a Constanţei, iar în perioada 29 august-7 septembrie, din partea de sud a municipiului. Cei mai afectaţi vor fi turiştii cazaţi la hoteluri fără centrale proprii, precum şi cei care au optat pentru ofertele făcute de particulari.

Întrucât am primit semnale puternice din partea turiştilor, pentru ediţia din această toamnă am decis extinderea programului până pe 15 octombrie 2008
Corina Martin,
preşedinte Asociaţia "Litoral"

Evenimente pe litoral

Auto Show: 4 - 7 septembrie, Constanţa - Expoziţie specializată de autoturisme;
Tinimtex: 10 - 14 septembrie, Mamaia - Târg naţional de îmbrăcăminte şi încălţăminte;
Festivalul Sporturi Extreme: 5 septembrie, Mamaia;
Tomis Ambient Construct: 18 - 21 septembrie,
Mamaia - Târg specializat de materiale de construcţii şi instalaţii;
Ziua Mondială a Turismului: 27 septembrie, Mamaia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite