Catwoman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro Tv, sâmbătă, ora 20.30 O femeie misterioasă face dreptate în oraş Se trezeşte cu puterile unei feline şi se foloseşte de ele pentru un scop justiţiar. Este agilă,

Pro Tv, sâmbătă, ora 20.30

O femeie misterioasă face dreptate în oraş

Se trezeşte cu puterile unei feline şi se foloseşte de ele pentru un scop justiţiar. Este agilă, frumoasă şi luptă împotriva răului.

O artistă timidă şI sensibilă, Patience Philips, jucată de Halle Berry, lucrează pentru o companie de produse cosmetice ca designer grafic. Ea face nişte cercetări pentru a găsi formula unui produs-minune împotriva îmbătrânirii. Tânăra artistă se trezeşte în mijlocul unei conspiraţii de proporţii, când află un secret cumplir pe care şeful ei îl ascunde.

Printr-o ciudată împrejurare, viaţa lui Patience se schimbă radical, în momentul în care se trezeşte că are puteri nedescoperite până atunci. Ea devine Femeia-Pisică care are toate calităţile felinelor: viteză, agilitate, intuiţie, simţuri foarte dezvoltate. De aici, viaţa timidei Patience devine plină de aventuri. Situaţia pentru ea se complică atunci când începe o relaţie cu Tom Lone, un poliţist îndrăgostit de Patience, dar cu o fascinaţie pentru Catwoman, care rezolvă cazurile ilegale din oraş.

Regia este semnată de Pitof, iar din distribuţie mai fac parte: Benjamin Bratt, Lambert WilsonşI Sharon Stone.

Halle Berry, interpreta rolului principal din această producţie cinematografică, şi-a început cariera de actriţă în anul 1991, în filmul "Parteneri de afaceri". şI a jucat, până acum, în peste 25 de filme. În anul 2005, Halle a debutat ca producător executiv cu pelicula "Lackwanna Blues".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite