Catrinel are a doua casă, în Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am întâlnit-o pe Catrinel după mai bine de jumătate de an cât ea a lipsit din ţară. Am rămas plăcut surprinsă. Atât de accentul în care vorbea acum româneşte, cât şi de sclipirea din

Am întâlnit-o pe Catrinel după mai bine de jumătate de an cât ea a lipsit din ţară. Am rămas plăcut surprinsă. Atât de accentul în care vorbea acum româneşte, cât şi de sclipirea din ochi. Proaspăta doamnă Trifu e cât se poate de fericită. S-a acomodat în Florida mai repede decât ar fi crezut. Atât de repede încât, aflată acum în România pentru o vizită de câteva luni, îi e deja dor de prietenii americani. Iar de la toamnă, când se întoarce în State, va demara acolo un proiect de televiziune.

Catrinel, ai revenit definitiv în România?

Nu. Eu şi soţul meu locuim în Florida, dar am convenit cu el ca pe perioada verii să revenim în ţară. Aşadar vom sta aici două-trei luni. Dar nu în vacanţă: Gabi organizează cel de-al doilea turneu de tenis "Challenger Mamaia", iar eu îmi renegociez contractul cu Naţional TV, unde am un nou proiect.

Cu ce te ocupi în SUA?

Am fost foarte prinsă de la mutarea mea acolo. Timp de aproape şase luni am avut grijă ca noua noastră casă de acolo să fie cât mai primitoare. Am luat-o de la zero, iar asta a fost destul de greu. Nu aveam în casă nici măcar un pahar de plastic...

Aşadar, familia pe primul plan...

Da. Mai ales că a trebuit să mă acomodez cu oamenii de acolo şi cu ritmul lor de viaţă. Gabi m-a ajutat foarte mult. Dacă nu era el, nu cred că reuşeam. M-am integrat destul de uşor. Acum casa noastră e plină mereu de oaspeţi.

Cum vă petreceţi timpul acolo?

Cum spuneam, eu am avut foarte mult grijă de casă. Iar Gabi e antrenor la Academia "Bolierttieri". Acolo există şi un club al cartierului, dotat cu de toate: piscină, sală de forţă, teren de tenis şi câte şi mai câte. Nu te poţi plictisi, mai ales dacă ai prieteni. Şi să nu uităm că locuinţa noastră e aproape de Ocean...

Dar nu te vei plictisi la un moment dat?

Am câteva proiecte de televiziune pe care le-am discutat acolo, cu mai mulţi producători. Dar eu încă nu am drept de muncă la ei. E posibil ca viza de lucru să-mi fie eliberată la toamnă şi atunci voi putea în sfârşit demara proiectele. În plus îmi doresc foarte mult o şcoală de balet a mea.

Îţi lipsesc conversaţiile în limba română?

Am luat cursuri de limba engleză intensive. La început mai vorbeam cu Gabi în română. Dar suntem atât de mult timp înconjuraţi de prietenii de acolo, încât m-am obişnuit să vorbesc şi cu el engleză. Doar că "Te iubesc" sună mai bine pe româneşte.

Aveţi în plan un copil?

Da. Dar nu am făcut încă acest pas pentru că am aşteptat să mă acomodez şi eu. Abia acum pot spune că Florida e acasă. Iar meritul ăsta îl are Gabi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite