Catinca Roman ia lecţii de imagine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii ei sunt despărţiţi, iar presa vuieşte din cauza relaţiei extraconjugale pe care tatăl ei, Petre Roman, o are cu interpreta Silvia Chifiriuc. Oana Roman recunoaşte că e afectată

Părinţii ei sunt despărţiţi, iar presa vuieşte din cauza relaţiei extraconjugale pe care tatăl ei, Petre Roman, o are cu interpreta Silvia Chifiriuc. Oana Roman recunoaşte că e afectată de situaţia familiei ei, însă se concentrează asupra carierei şi a emisiunii matinale pe care o va prezenta, de la sfârşitul acestei luni, la televiziunea lui Teo Trandafir, Romantica.

Catinca, pentru matinalul pe care-l vei prezenta la Romantica te vei trezi foarte de dimineaţă. Îţi va fi incomod?
Nu am o problemă în a mă trezi dimineaţa, deşi nu-mi place. Funcţionez pe principiul: dacă mă angajez la un lucru, trebuie să-l fac! Oricum, mă trezesc devreme, pentru că o trimit pe fetiţa mea la şcoală în fiecare zi. Cu noul program, diferenţa va fi de o oră. O să savurez cu mai mare plăcere dimineţile de weekend, când voi servi micul-dejun în pat.

Ai emoţii pentru prima emisiune?
Am ceva emoţii, din cauza responsabilităţii de a construi şi a duce o emisiune complexă, în direct, timp de două ore. Dar, îmi doresc mult acest lucru şi, cu ajutorul colegelor mele, sper să reuşim să ne facem plăcute publicului telespectator.

Faci exerciţii în oglindă sau de dicţie?
Da, fac training cu o doamnă specializată în acest domeniu, care mă învaţă o mulţime de lucruri interesante şi exerciţii care mă vor ajuta să-mi îmbunătăţesc imaginea, felul de a vorbi şi postura. E un gen de antrenament care te ajută să capeţi mai multă încredere în tine. Fac şi exerciţii acasă, lucru care o amuză teribil pe fetiţa mea.

Părinţii tăi sunt despărţiţi, iar tatăl tău, un important om politic, are o aventură. Toată lumea îţi cere declaraţii şi, fără să vrei, viaţa ta a fost afectată în ultima vreme. Cum te simţi?
Sigur că am fost afectată de divorţul părinţilor mei.

Ţii legătura cu ambii părinţi?
Nu doresc să comentez.

Ce se întâmplă pe plan sentimental pentru Catinca? Ai o relaţie cu cineva?
Nu se întâmplă nimic deosebit. În acest moment nu am o relaţie. Sunt concentrată pe viaţa profesională, iar puţinul răgaz pe care îl am îl petrec cu fetiţa mea sau cu prietenii foarte apropiaţi.

Cum îţi place să-ţi petreci timpul liber?
Îmi place să merg la călărie cu Călina, la sala de sport, să citesc şi să ascult muzică. O altă plăcere e să merg la cinema. Sunt pasionată de filme, pe care prefer să le văd în sala de cinema şi-mi place să fiu la curent cu toate noutăţile din acest domeniu.

Cum ţi se par colegele tale de emisiune?
Sunt femei cu personalitate puternică şi cu păreri foarte bine definite, iar acest lucru îmi place foarte mult. Faptul că suntem foarte diferite ca temperamente, profesii, medii în care activăm, gusturi şi preocupări o să dea "sarea şi piperul" acestei emisiuni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite