Catinca Roman, cumpărături de lux din pensia mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Catinca Roman care face cumpărături de lux din pensia mamei, Dana Războiu care a plâns la botezul fiului ei sau despre Ilinca Vandici care a declarat că Marica este iubirea vieţii ei. Printre alte subiecte, Monica Columbeanu e cea mai antipatică vedetă din istoria "Dansez pentru tine", iar Mihaela Rădulescu a avut un weekend cu ghinion.

Catinca Roman, cumpărături de lux din pensia mamei. A recunoscut că nu are nici un serviciu şi că trăieşte din veniturile mamei sale, de circa 3.000 de lei. Şi cu toate acestea, Catinca Roman a fost surprinsă de fotoreporterii Click! dând iama în magazinele scumpe de pe Calea Victoriei.

Dana Războiu, în lacrimi la botezul fiului! Lacrimi şi emoţii mari, ieri, la ceremonia de creştinare a micuţului Marc Sebastian, bebeluşul în vârstă de două luni şi jumătate al Danei Războiu şi al lui Bogdan Enoiu. Părinţii, alături de câteva rude şi câţiva prieteni apropiaţi, au venit îmbrăcaţi la patru ace, ieri după-amiază la Biserica Albă din Bucureşti, acolo unde micuţul a fost creştinat. Click! scrie că nici nu a intrat bine în biserică şi prezentatoarea principalului buletin de ştiri de la Kanal D a şi izbucnit în plâns, de emoţii.

Ilinca Vandici, despre Ciprian Marica: "Ar putea fi iubirea vieţii mele". După ce, timp de şase luni de la despărţirea de Alin Cocoş, Ilinca a stat singură şi a suferit, iată că, acum, frumoasei blonde de la Antena 2 i-a revenit pofta de viaţă şi trăieşte o poveste de dragoste alături de Ciprian, care ţine deja de câteva săptămâni. “Ciprian Marica ar putea fi iubirea vieţii mele”, a declarat Ilinca, potrivit Libertatea, confirmând astfel că are o relaţie cu vârful de atac al naţionalei.

Monica Columbeanu e cea mai antipatică vedetă din istoria "Dansez pentru tine". Deşi conta pe popularitatea ei, soţia lui Irinel a pierdut brusc simpatia publicului şi s-a trezit, vineri, doar cu câteva voturi, mai exact 28,02%. Monica Columbeanu şi Andrei Vlad au fost nevoiţi să părăsească vineri seara ringul visurilor în urma puţinelor voturi primite de la publicul telespectator. Aceştia au decis că Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu merită mai mult decât primii să rămână în competiţie, votându-i în proporţie de 71,98%, scrie Cancan.

Mihaela Rădulescu: "Mă înjură duşmanii". Necazurile s-au ţinut lanţ de Mihaela Rădulescu, la sfârşitul săptămânii trecute, când şi-a inaugurat cel de-al cincilea magazin de îmbrăcăminte pentru copii, "Picioru’ Gras". Mai întâi, magazinul din Iulius Mall Cluj a fost ţinta hoţilor, apoi lacătul de la uşă s-a stricat, iar seara, fosta divă a Antenei 1 era cât pe ce să-şi rupă piciorul în hotel, scrie Libertatea.

Bună dimineaţa!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite