"Cathedral Plaza" îi încaieră pe senatorii Alianţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

dezbaterilor generale, că raportul nu va fi votat de către reprezentanţii Alianţei D.A. şi a precizat că nu este de acord cu exproprierea şi declararea imobilului ca fiind de utilitate

dezbaterilor generale, că raportul nu va fi votat de către reprezentanţii Alianţei D.A. şi a precizat că nu este de acord cu exproprierea şi declararea imobilului ca fiind de utilitate publică. El a spus că votul său a fost negativ şi în cadrul comisiei, dar în documentele oficiale el figurează cu un vot pozitiv şi a cerut să se facă o corecţie în acest sens.Liberalii Norica Nicolai şi Varujan Vosganian au arătat că vor da un vot favorabil raportului. Nicolai a declarat că investigaţia a fost una profesionistă, care a redemonstrat "valorile parlamentarismului", iar Varujan Vosganian a spus că este de acord cu concluziile din raport, amintind că printr-o situaţie similară a trecut şi Centrul Cultural Armean, care "a fost salvat doar printr-o intervenţie prezidenţială". Senatorul PD Marius Marinescu a ţinut să precizeze că există "o cârdăşie între consilieri municipali care fac jocuri pe comisioane". El a spus că de această dată a fost schimbat PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal).
"Senatorii elefanţi" periclitează cvorumul
Cvorumul le-a ridicat, din nou, probleme senatorilor în şedinţa de plen de ieri. Încă de la primele puncte de pe ordinea de zi, senatorul PRM Gheorghe Funar i-a atras atenţia preşedintelui de şedinţă, Doru Ioan Tărăcilă, că "sunt nişte senatori elefanţi cate vin la ora 11 să voteze". De altfel, Tărăcilă a fost nevoit de mai multe ori să-şi cheme colegii în sală, să-i roage să stea la pupitre şi să voteze. El a fost chiar nevoit să repete votul pentru legile organice, acolo unde nu s-a întrunit numărul necesar de voturi. În cele din urmă, senatorii au reuşit să epuizeze ordinea de zi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite