Voicu, Căşuneanu, Locic şi judecătorul Costiniu, audiaţi, din nou, de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Cătălin Voicu a fost adus, luni dimineaţă, din arestul Direcţiei de Cercetări Penale la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Procurorii DNA îi prezintă materialul de urmărire penală atât lui Voicu, cât şi oamenilor de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic, precum şi judecătorului Florin Costiniu.

UPDATE Locic: Nu este nimic nou în dosar

Omul de afaceri Marius Locic a declarat, luni, la ieşirea din sediul DNA, unde timp de trei ore a studiat materialul de urmărire penală, că nu este nimic nou faţă de ceea ce a văzut deja în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupţie.

UPDATE Judecătorul Florin Costiniu, suspendat în prezent din funcţie, fiind cercetat în dosarul de corupţie al senatorului Cătălin Voicu, a ajuns, în jurul orei 11.40, la Direcţia Naţională Anticorupţie.Acesta nu a dorit să dea declaraţii presei, dar a confirmat că a venit ca să i se prezinte materialul de urmărire penală.

Judecătorul Costiniu este acuzat că ar fi intervenit, la cererea lui Cătălin Voicu, pe lângă unii judecători de la ÎCCJ să soluţioneze favorabil un dosar al lui Costel Căşuneanu, care, în final, a primit un verdict nefavorabil.

 UPDATE La sediul DNA s-au prezentat oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic pentru prezentarea materialului de urmărire penală.

Cătălin Voicu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 9.00.

Procurorii anticorupţie au finalizat urmărirea penală în dosarul senatorului Cătălin Voicu, iar luni încep prezentarea materialului de urmărire penală persoanelor acuzate de fapte de corupţie în această cauză.

În 30 martie, senatorul Cătălin Voicu a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de influenţă în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii, în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite