Cătălin Crişan a amânat divorţul cinci ani - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Crişana fost implicat într-un accident de mașină
Cătălin Crişana fost implicat într-un accident de mașină

Presa mondenă de astăzi scrie despre amânarea divorţului lui Cătălin Crişan, reacţia Madonnei la accidentul de la Marsilia sau competiţia de bărci Regatta Mării Negre. Printre altre subiecte, Cristina Rus a cheltuit toţi banii soţului, iar Meryl Streep revine pe marile ecrane.


Cătălin Crişan a amânat divorţul cinci ani.

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în „divorţul anului”. Cătălin Crişan a recunoscut pentru Click, că el şi soţia lui au avut numeroase tentative de a se despărţi. Au prins curaj abia acum, deşi dragostea dintre ei murise de ani buni. Una dintre cele mai frumoase familii din galeria celebrităţilor autohtone mai aşteaptă doar actul oficial care să ateste divorţul. Şi asta pentru că soţii Crişan s-au separat sufleteşte de mai bine de cinci ani, însă au reuşit, în tot acest timp, să mimeze o familie perfectă pentru cei doi copii ai lor.

Madonna, în doliu pentru muncitorii morţi. Cântăreaţa americană Madonna a plecat la Marsilia, pentru a vizita victimele prăbuşirii unei scene montate pentru concertul său de pe stadionul Velodrome. Ea s-a întâlnit la Aix-en-Provence cu familia uneia dintre persoanele decedate, informează Click. Îmbrăcată toată în negru şi purtând ochelari de soare Madonna era însoţită de cei doi copii pe care i-a adoptat.

Mîndruţă, alături de soţie, la Regatta Mării Negre.
În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Lucian Mîndruţă a participat la competiţia de bărci Regatta Mării Negre, alături de soţia sa, Ioana Mîndruţă, medic neurolog, care a învăţat să întindă velele la fel de bine ca încercaţii “lupi” de mare înscrişi în Regattă. "Sper ca la următoarea cursă să prindem un loc pe podium”, a spus Lucian Mîndruţă, citat de Libertatea.

Cristina Rus a cheltuit toţi banii soţului.
Cristina a trecut după nuntă de la shoppingul hainelor de designer la cumpărarea obiectelor de uz casnic. Un lucru a rămas însă la fel. Banii cheltuiţi de vedetă. Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Deşi a dat pantofii şi genţile scumpe pe mopuri şi detergenţi de rufe, Cristina Rus a reuşit totuşi să cheltuiască toţi banii de pe cardul pe care soţul ei, Dragos Bălteanu, i l-a pus la dispoziţie, scrie Cancan.

Meryl Streep revine pe marile ecrane.
Cel mai nou film al lui Meryl Streep, intitulat „Julia & Julie", va avea premiera pe 7 august în Statele Unite ale Americii. În cinematografele din România, pelicula poate fi vizionată de admiratorii vedetei, începând cu 16 octombrie, conform Libertatea. "Julia & Julie" este o dramă, o călătorie în vieţile a două femei care ajung să se intersecteze datorită unei cărţi de bucate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite