Soţia lui Crişan, şocată de declaraţiile lui Cătălin - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţia lui Crişan, şocată de declaraţiile lui Cătălin - Revista presei mondene
Soţia lui Crişan, şocată de declaraţiile lui Cătălin - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre reacţia soţiei lui Cătălin Crişan în legătură cu divorţul, căderea cântăreţei Pink sau reacţia lui Dani Oţil la competiţia enduro la care a partiipat. Printre alte subiecte, Elan inaugurează magazinul cu haine "Ayan", iar Rihanna a fost aproape goală la o petrecere.


Soţia lui Crişan, şocată de declaraţiile lui Cătălin.

Eforturile Luciei Crişan, din ultimele zile, de a-şi reface căsnicia s-au dovedit a fi zadarnice. Decizia solistului de a divorţa este de neclintit, iar Lucia s-a văzut nevoită să se conformeze. După lungi discuţii şi tentative de împăcare, iată că ei au hotărât, de comun acord, să se separe. La o săptămână după ce Click a anunţat, în exclusivitate, că solistul Cătălin Crişan intenţionează să se separe de soţia sa, Lucia a avut, în sfârşit, puterea să recunoască public că divorţul este iminen.

Pink a căzut în gol de la 25 de metri. Un miracol a făcut ca Pink să nu-şi piardă viaţa în timpul unui concert din Brisbane, Australia. Asta după ce sfoara pe care cântăreaţa trebuia să coboare pe scenă s-a rupt când acesta se afla la 25 de metri. “Îmi place la nebunie să zbor în timp ce cânt. Îmi dă un sentiment extraordinar, mă simt ca o pasăre, de aceea am ţinut morţiş ca acest moment să nu lipsească din show-ul meu din Brisbane”, a declarat Pink, citată de Click.

Dani Oţil a plâns la primul concurs cu motocicleta. Pasiunea pentru motoare a lui Dani Oţil, jumătatea matinală a Antenei 1, nu cunoaşte limite. Prezentatorul e atât de dedicat curselor la care participă, încât la prima competiţie de enduro a izbucnit în plâns când a simţit că nu poate ajunge la linia de sosire. Nu mai e un secret că lui Dani Oţil îi place să se joace periculos... Iar jucăria lui preferată este, fără îndoială, motorul, pe care îl chinuie cu plăcere la cursele de enduro, la care participă cu regularitate, scrie Libertatea.

Elan inaugurează magazinul cu haine "Ayan".
Primul magazin de haine pentru copii al omului de afaceri Elan Schwartzenberg va fi inaugurat azi la City Mall Constanţa. Lansarea va fi cu atât mai spectaculoasă cu cât mămicile vor primi marfa chiar de la Mihaela Rădulescu. Hainele sunt produse într-o fabrică din Suceava, care lucrează în sistem lohn pentru piaţa europeană. După cum a declarat Elan Schwar-tzenberg pentru Cancan, este vorba despre un producător care livrează marfa magazinelor de profil consacrate în Uniunea Europeană şi care au, acolo, preţuri exorbitante.

Rihanna, aproape goală la o petrecere. Cântăreaţa Rihanna a lăsat în urmă scandalul prin care a trecut cu rapper-ul Chris Brown, cu care a avut o relaţie tumultuoasă, şi s-a afişat zilele trecute, la o petrecere, într-o ţinută foarte sexy, dar ieşită din comun. Frumoasa brunetă (21 de ani) a purtat o jachetă neagră, de sub care a lăsat să i se vadă sânii, “acoperiţi” doar cu două steluţe argintii, lipite pe sfârcuri. La sindrofia ce s-a desfăşurat în Las Vegas, SUA, Rihanna a participat alături de mentorul ei, rapper- ul Jay-Z, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite