Cătălin Josan cântă cu Analia Selis în deschiderea concertului Juanes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Josan a acceptat invitaţia Analiei Selis de a cânta împreună într-un recital în deschiderea concertului Juanes de la Sala Polivalentă, de pe 3 septembrie. Cătălin a

Cătălin Josan a acceptat invitaţia Analiei Selis de a cânta împreună într-un recital în deschiderea concertului Juanes de la Sala Polivalentă, de pe 3 septembrie.

Cătălin a acceptat imediat invitaţia şi a spus că o apreciază foarte mult pe artistă. Cei doi vor cânta timp de 30 de minute împreună cu trupa Analiei Selis. Repertoriul va conţine melodii ca "Mas Que Nada" şi "Hay De Mi" ale lui Diego Torres. De asemenea, Cătălin va interpreta solo melodia "Vrei, nu vrei" de pe albumul său de debut, "Megastart".

Cântăreţul sud-american Juanes, pe numele său adevărat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, se află într-un turneu mondial de promovare al celui de-al patrulea album al său, "La Vida... Es Un Ratico", lansat anul trecut.

Biletele pentru concert costă 100, 150, 200, şi 300 de lei şi pot fi achiziţionate din magazinele Muzica, Music Shop, Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Flanco, Flamingo, Inmedio, precum şi de la Sala Palatului şi Sala Polivalentă. De altfel, acestea sunt disponibile şi online.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite