Câştigătorul din Aiud a jucat la întâmplare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei doi câştigători la extragerea Loto 6/49 de duminică este un om de afaceri din localitatea Aiud-Miraslău, judeţul Alba. În vârstă de 33 de ani, acesta deţine un han în

Unul din cei doi câştigători la extragerea Loto 6/49 de duminică este un om de afaceri din localitatea Aiud-Miraslău, judeţul Alba. În vârstă de 33 de ani, acesta deţine un han în apropierea Aiudului. El a jucat nouă variante simple, în valoare totală de 141 de lei. "Am pus la întâmplare numerele, doar unul dintre ele este data de naştere a mamei mele", a spus norocosul jucător. Al doilea câştigător al marelui premiu este cel mai probabil braşovean.

Biletul norocos a fost validat la o agenţie din centrul oraşului. Fiecare dintre cei doi jucători va încasa 15 milioane de lei.

La Arad, un tânăr a reuşit să fure 38 de bilete Loto validate, de la o agenţie aflată într-un bar. Bărbatul a completat 49 de bilete, iar în timp ce angajatul Loto le valida, a spus că trebuie să meargă la toaletă. Prejudiciul creat este de 4.885,10 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite