Casele vedetelor văzute la "Footballers Cribs"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telespectatorii MTV "se refugiază", în acest weekend, în locuinţele fotbaliştilor. MTV aduce în prim-plan celebrităţile de peste hotare. Harry Kewell, atacantul echipei Liverpool, şi

Telespectatorii MTV "se refugiază", în acest weekend, în locuinţele fotbaliştilor.

MTV aduce în prim-plan celebrităţile de peste hotare. Harry Kewell, atacantul echipei Liverpool, şi Alberto di Matteo vin astăzi de la ora 19.30, la "Footballers Cribs", să prezinte telespectatorilor MTV casele lor impresionante, iar Stan Collymore, fotbalistul britanic care a bătut recordul cu transferul de 8,5 milioane de lire, şi Mark Fish îşi expun excentricele lor vile mâine, de la ora 19.30.

Harry Kewell ne invită în casa din Cheshire, Anglia. Fotbalistul are propria lui sală de cinema, o sală de jocuri unde se distrează cu prietenii lui şi un "dinning room".

Harry îşi etalează la final şi maşinile. "Ochiul" MTV-ului se bucură deci de un Hummer, un Mustang deosebit, care pare a fi primul apărut în Anglia, un Beetle şi, nu în ultimul rând, vedeta: un Porsche, păstrat în garaj pentru vremea frumoasă.

Alberto di Matteo, al doilea sportiv care va fi prezent la "Footballers Cribs," duce MTV-ul la Roma. El este jumătate italian, jumătate englez, aşa că în locuinţa lui există elemente din ambele culturi... La final, Di Matteo ne încântă cu cea mai nouă achiziţie: un superb Aston Martin, cu un inconfundabil stil britanic. (Simona Tudorache)


Marilyn Monroe, sursă de inspiraţie.

Tablouri-gigant cu Marlon Brando, Marilyn Monroe, Lenny Kravitz "tronează" pe pereţii casei lui Stan Collymore. Jucătorul echipelor Liverpool şi Aston Villa ne arată mâine vila sa din Anglia, în decorarea căreia s-a inspirat din muzică, film... şi fotbal. Punctele-cheie ale casei: cinci dormitoare şi patru băi "decorate" cu imagini din New York, oraşul preferat al lui Stan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite