Casa galbenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Daniela Györfi şi iubitul ei, George Tal şi-au zugrăvit apartamentul numai în galben. Aceasta e culoarea lor preferată, şi spun ei, casa li se pare mai caldă în această

Cântăreaţa Daniela Györfi şi iubitul ei, George Tal şi-au zugrăvit apartamentul numai în galben. Aceasta e culoarea lor preferată, şi spun ei, casa li se pare mai caldă în această nuanţă.

Daniela Györfi şi logodnicul ei, George Tal, şi-au amenajat casa în stil modern. Toţi pereţii sunt zugrăviţi în culoarea galbenă pentru că aceasta este preferata celor doi . Ei se pot lăuda cu performanţa că întregul apartament a fost amenajat (zugrăvit şi mobilat) în numai o săptămână. Pe aproape fiecare perete, cei doi au pus tot felul de tablouri, predominante fiind cele cu flori. "Avem în jur de 10 tablouri. Mai toate sunt cu flori pentru că se potrivesc mult mai bine decât orice altă pictură cu galbenul de pe pereţi", ne-a explicat George.

În sufragerie, cei doi au amenajat un mini bar cu tot felul de soiuri de vin (foto medalion). Acesta este dedicat exclusiv licorilor mai vechi, unele fiind îmbuteliate chiar şi cu 30 de ani în urmă. În hol, chiar la intrare, Daniela şi George au un adevărat "câine de pază". "Este un căţel-statuetă pe care l-am cumpărat din Germania şi care are atârnată de gât o placă pe care scrie, în germană, <> ". Iar ca acesta să fie cât mai vizibil, a fost aşezat pe un dulăpior din ratan cu trei sertare, în care viitorii soţi îşi ţin albumele foto.

Vinul vechi e de nepreţuit

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite