Cărţile „Adevărul”, la târgul de carte „Gaudeamus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul se va desfăşura la Cluj în perioada 1 - 5 aprilie. Cea de-a zecea ediţie a Târgului de carte „Gaudeamus” va fi deschisă oficial mâine, de la ora 12.00 în Piaţa Unirii.

Clujenii care doresc să-şi completeze colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” sau să achiziţioneze celelalte produse ale trustului Adevărul Holding vor avea ocazia s-o facă în cadrul Târgului de carte „Gaudeamus”. 

150 de volume „Adevărul”

Cotidianul „Adevărul” va avea un stand în cadrul Târgului şi va expune peste 150 de volume de carte de lux, DVD-uri (colecţii de filme, biografii etc), dar şi toate titlurile care au apărut până acum în colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, inclusiv cartea ce va apărea joi, 2 aprilie, „La răscruce de vânturi”, de Emily Brontë. Costul primelor 18 cărţi din această colecţie va fi de 10,99lei/volum, iar preţul cărţilor apărute începând cu 19 martie va fi de 7,99 lei.

La târg vor participa cele mai reprezentative edituri din ţară, anul acesta fiind 55 de expozanţi, mult mai mulţi faţă de ediţiile anterioare. Printre editurile participante se regăsesc Humanitas, Paralela 45, Grupul editorial Rao, Sigma, Nemira etc.

Cu toate acestea, Vladimir Epstein, directorul executiv al Târgului de carte „Gaudeamus” a precizat că au existat mari dificultăţi în organizarea celei de-a zecea ediţii la Cluj, din cauza crizei economice.  „Nou este faptul că se întâmplă. Ar fi fost aproximativ 100 de motive ca această manifestare să nu aibă loc. E bine că am depăşit această situaţia”, a declarat Vladimir Epstein.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite