Carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoste şi umbră O poveste tragică şi emoţionantă, despre curaj şi sacrificiu, despre loialitate faţă de familie şi trădare, scrisă de Isabel Allende şi apărută la Editura

Dragoste şi umbră

O poveste tragică şi emoţionantă, despre curaj şi sacrificiu, despre loialitate faţă de familie şi trădare, scrisă de Isabel Allende şi apărută la Editura Humanitas.

Irene Beltrán provine dintr-o familie de burghezi înstăriţi, dar asta nu îl împiedică pe Francisco Leal, un tânăr fotograf care luptă în secret împotriva dictaturii militare, să fie puternic atras de frumuseţea ei. Nu contează nici măcar faptul că logodnicul ei, Gustavo Morante, este căpitan de armată.

De fiecare dată când Francisco o însoţeşte într-o nouă misiune, se îndrăgosteşte şi mai tare de ea. Când merg să investigheze cazul misterios al Evangelinei Ranquileo, o adolescentă care suferă de nişte crize stranii şi despre care se spune că ar avea puteri miraculoase, cei doi nu ştiu că se avântă într-o aventură care le va schimba definitiv viaţa.

Evangelina dispare, adâncind misterul şi mai tare, iar cei doi pornesc într-o căutare din care riscă să nu mai scape cu viaţă, descoperind o lume totalitară, plină de violenţă şi teroare.

Într-o atmosferă ambiguă, apăsătoare şi încărcată de teamă, într-o ţară în care oamenii dispar, sunt arestaţi şi ucişi fără motiv aparent, se naşte o superbă poveste de iubire între doi oameni uniţi prin dragostea de adevăr şi dreptate.

Cărţile scriitoarei Isabel Allende sunt traduse în peste 30 de limbi şi se vând în milioane de exemplare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite