Carte, filme şi muzică, la reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cărţi de economie, informatică, medicină, psihologie, business, cărţi pentru copii tipărite sau în format electronic, manuale şcolare, CD-uri şi casete audio, cu reducere de 30 până la

Cărţi de economie, informatică, medicină, psihologie, business, cărţi pentru copii tipărite sau în format electronic, manuale şcolare, CD-uri şi casete audio, cu reducere de 30 până la 50%, se găsesc zilele acestea la târgul Kilipirim de la Sala Dalles.
Edituri renumite au adus titluri cunoscute pe care le vând la un preţ mult mai mic decât cel practicat, de obicei, în librării. Un volum din Istoria Universală a lui Larousse costă cu 10 RON mai puţin, Micul Dicţionar Enciclopedic nu mai este 875 RON, ci 620 RON, iar Istoria Artei a lui Larousse costă de la 650 la 530 RON. Cărţi aparţinând literaturii ruse, americane sau germane au şi ele discount semnificativ. Astfel, şase titluri ale colecţiei Dune a lui Frank Herbert costă 120 RON, iar patru volume ale colecţiei King, aparţinând lui Stephen King, costă 110 RON. De la târg nu lipsesc nici cărţile în limbi străine. Elevii din clasele I-IV care vin la târg primesc din partea unui colecţionar câte o monedă gratuit. De asemenea, pentru părinţii care vor să-şi atragă copiii spre literatură, la târg există DVD-uri cu Ion Creangă, I.L. Caragiale şi Nichita Stănescu. Aceste enciclopedii conţin, pe lângă texte, şi ecranizări celebre ale celor mai importante opere scrise de autorul respectiv, înregistrări audio, interviuri şi aprecieri critice. Preţul DVD-urilor este 35, respectiv 45 RON. Kilipirim se închide duminică.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite