Carrefour Zalău, amendat la deschidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hypermarketul Carrefour Zalău, deschis de câteva zile, a fost amendat în această săptămână de inspectorii de la Protecţia Consumatorului şi Direcţia Sanitar-Veterinară Sălaj.

Hypermarketul Carrefour Zalău, deschis de câteva zile, a fost amendat în această săptămână de inspectorii de la Protecţia Consumatorului şi Direcţia Sanitar-Veterinară Sălaj. Inspectorii OPC au descoperit o însemnată cantitate de produse alimentare şi nealimentare depozitate necorespunzător în curtea magazinului, pentru care au amendat Carrefour cu 4.000 de lei.

Potrivit lui Cristian Nicula, inspector şef regional al OPC, au fost oprite temporar de la vânzare, până la remedierea deficienţelor, produse nealimentare în valoare de peste 120 de mii de lei, iar produse alimentare valorând peste 4.500 de lei au fost oprite definitiv de la comercializare. Acestea au fost confiscate şi trimise la firma Protan pentru distrugere.

Carrefour a mai fost amendată de Direcţia Sanitar-Veterinară Sălaj, cu 5.000 de lei, pentru abateri de la normele de igienă. Potrivit lui Ionel Ciuntu, director adjunct al DSV Sălaj, pe lângă depozitarea exterioară a alimentelor, au fost identificate deficienţe la sistemul de monitorizare a temperaturii, personalul de la bucătărie nu era echipat corespunzător, iar alimentele de origine animală erau depozitate necorespunzător.

Potrivit lui Ciuntu, reprezentanţii Carrefour au semnat procesul verbal de constatare, au achitat amenda şi au trecut la remedierea deficienţelor. Aceştia nu au putut fi contactaţi ieri pentru reacţii, directorul de marketing al Carrefour România fiind plecat din ţară.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite