Carne de cal, în magazinele din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regimurile de slăbire au readus în galantarele măcelăriilor franceze carnea de cal. Nutriţioniştii consideră că această carne este mai bogată în substanţe minerale rare, este mai

Regimurile de slăbire au readus în galantarele măcelăriilor franceze carnea de cal. Nutriţioniştii consideră că această carne este mai bogată în substanţe minerale rare, este mai slabă şi are un conţinut important de fier. Cum caii nu au fost supuşi manipulărilor genetice şi, în general, sunt hrăniţi exclusiv natural, fripturile din carnea lor sunt, în acelaşi timp, ecologice şi sănătoase. Friptura de cal a intrat, mai nou, şi pe listele restaurantelor, un cotlet de cal fiind mai scump decât cel de vacă sau de porc. Turiştii veniţi de pe toate continentele "gustă" carnea de cal şi o consideră o delicatesă, deşi în ţările lor este interzis consumul ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite