Carabinierii caută un complice al Bestiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Romulus Mailat (foto), românul de origine rromă acuzat de uciderea Giovannei Reggiani, a fost audiat mai multe ore ieri de procurorii italieni. Ucigaşul este ţinut izolat în arest,

Nicolae Romulus Mailat (foto), românul de origine rromă acuzat de uciderea Giovannei Reggiani, a fost audiat mai multe ore ieri de procurorii italieni. Ucigaşul este ţinut izolat în arest, deoarece mai mulţi deţinuţi s-ar fi revoltat împotriva lui.

De asemenea, anchetatorii au dat în urmărire un bărbat suspectat că ar fi fost complicele lui Mailat. Potrivit primelor cercetări întreprinse de procurori, românul ar fi bătut-o cu bestialitate pe Giovanna Reggiani şi ar fi abandonat-o într-un şanţ la câţiva metri de tabăra de nomazi în care locuia Mailat.

Mărturia unui şofer de autobuz care a declarat că a văzut două persoane îndepărtându-se de locul unde a fost aruncat corpul femeii i-a determinat pe anchetatori să ia în calcul şi existenţa unui complice.

"O româncă l-a văzut pe Mailat aplecat asupra victimei şi a oprit un microbuz care trecea prin zonă. Şoferul microbuzului a văzut acelaşi lucru. Totuşi, femeia a declarat că victima era îmbrăcată cu pantaloni, aceştia erau încheiaţi, şi că îi lipsea numai un pantof.

Asta ne duce cu gândul că violul despre care se tot vorbeşte nu a avut loc, el fiind doar o exagerare a presei", a explicat comisarul-şef Marian Mândroc. El a mai spus că rezultatele finale vor fi cunoscute abia după necropsia efectuată la Universitatea Sapienza din Roma. Giovana Reggiani a murit ieri, înmormântarea urmând a avea loc astăzi.

Mailat are două fetiţe în Sibiu

Romulus Mailat are două fetiţe în România, date în îngrijirea unui asistent personal maternal, ne-au declarat ieri oficiali din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Potrivit sursei citate, fetiţele au patru şi, respectiv, cinci ani şi sunt făcute cu fosta lui concubină Elena Tincu, cu care tânărul a convieţuit câţiva ani.

După ce părinţii s-au despărţit, fetiţele au fost internate într-un centru de plasament în regim de urgenţă din Sibiu. La începutul acestui an, un judecător a decis ca minorele să treacă în îngrijirea asistentului.

Oficialii ne-au mai declarat că Romulus Mailat apare pe certificatele de naştere ca tată al celor două fetiţe, dar în faţa judecătorului el nu a recunoscut paternitatea asupra minorilor. Elena Tincu s-a recăsătorit şi, după despărţirea de Mailat, a fost o perioadă la muncă în Italia. Acum ea ar vrea să-şi îngrijească singură micuţele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite