Capul mafiei gălăţene, ucis cu un cuţit în spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei trei indivizi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan, gălăţeanul de 44 de ani cunoscut ca şi cap al lumii interlope locale, a fost reţinut ieri la prânz.

Unul dintre cei trei indivizi suspecţi în cazul uciderii lui Marian Ivan, gălăţeanul de 44 de ani cunoscut ca şi cap al lumii interlope locale, a fost reţinut ieri la prânz.

Poliţiştii spun că identificarea şi reţinerea celorlalţi doi suspecţi este o chestiune de timp. Marian Ivan a fost ucis la miezul nopţii de duminică spre luni, în cartierul Ţiglina III.

Surse din Poliţie spun că Ivan ieşea dintr-un bar împreună cu prietena lui, în jurul orei 23.00, când a fost înconjurat de mai mulţi necunoscuţi. Unul dintre agresori a scos un cuţit pe care l-a înfipt în spatele bărbatului, după care atacatorii au fugit. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 23.59.

Reglare de conturi

Potrivit prim-procurorului Niculae Chirilă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, "se poate spune că fapta a fost comisă pe fondul unor conflicte mai vechi".

După toate probabilităţile, în această crimă sunt implicaţi trei membri ai unei bande din lumea interlopă condusă de Ion Mocănelu.

Între grupul condus de acesta şi cel al lui Marian Ivan exista, se pare, un conflict care mocnea de mai multă vreme şi înteţit de anul trecut, când 18 membri ai bandei lui Mocănelu au fost arestaţi preventiv. Aceştia ar fi dedus că au fost "vânduţi" de membrii bandei lui Marian Ivan şi de aici conflictele care au culminat cu această crimă.

Marian Ivan a avut mai multe neînţelegeri cu legea, fiind arestat şi condamnat pentru lipsire de libertate şi vătămare corporală din culpă, cu consecinţe grave. De asemenea, el a fost acuzat de ultraj după ce a insultat, ameninţat şi lovit agenţi de pază şi poliţişti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite