Capitalismul nu trebuie scos ţap ispăşitor pentru criza economică. Intră în dezbatere cu Dinu Patriciu şi află cine e adevăratul vinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezbaterea săptămânii
Dezbaterea săptămânii

Unde a greşit Roubini, când a spus că Marx a avut dreptate?  De ce afirmaţia „capitalismul se autodistruge” este o şarlatanie?  Ce legătură au răspunsurile la aceste întrebări cu noi, românii? De ce trebuie să apărăm valorile capitalismului?

Veţi afla toate acestea dintr-o dezbatere pe care o lansează spunesitu.ro începând de astăzi. Veţi vedea că ceea ce numesc politicienii azi capitalism este de fapt o ciorbă dulce, amestec imposibil de capitalism şi socialism, care ne-a adus în pragul celei mai mari recesiuni din istorie. Veţi vedea ce este cu adevărat capitalismul şi de ce suferim acum pentru că, de 21 de ani încoace, politicienii nu  vor să taie coada câinelui. Puneţi întrebări, intraţi în dezbatere şi vă va răspunde Dinu Patriciu, cel care în 1990 a lansat celebra expresie „Coada câinelui trebuie tăiată dintr-o dată”. Cele mai interesante întrebări şi postări vor primi răspunsuri în fiecare dimineaţă.

Intră aici în dezbatere cu Dinu Patriciu şi află cine e adevăratul vinovat

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite