Capitala implineste 546 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala aniverseaza azi 546 de ani de la atestarea documentara. Autoritatile prega-tesc locuitorilor Bucures-tiului o serie de spectacole, expozitii, concerte si productii multimedia, prin care se

Capitala aniverseaza azi 546 de ani de la atestarea documentara. Autoritatile prega-tesc locuitorilor Bucures-tiului o serie de spectacole, expozitii, concerte si productii multimedia, prin care se intentioneaza sa se puna in valoare identitatea culturala a orasului. Intr-un cort special amenajat, bucurestenii vor putea sa viziteze o expozitie de fotografie cu imagini din Bucuresti sau sa urmareasca pe un ecran video imagini din albumul ,Bucuresti - dragostea mea", editat de Pri-maria Municipiului Bucuresti, a carui lansare va avea loc in luna noiembrie. In Gradina Cis-migiu, in foisorul din parc, intre orele 18,00 si 20,00, Muzica Reprezentativa a Armatei va sustine un concert cu muzica de promenada.
Ziua Bucurestiului va fi celebrata si de institutiile profesioniste de spectacole ale municipalitatii. Teatrele bucureste ne ofera spectacole la care intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite