Candidatul liberal de Turda a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Cluj a eliberat ieri un mandat de arestare pentru 29 de zile, pe numele consilierului local Virgil Pop, candidat pentru Camera Deputaţilor pentru Colegiul nr 8 Turda. Pe numele său DNA

Tribunalul Cluj a eliberat ieri un mandat de arestare pentru 29 de zile, pe numele consilierului local Virgil Pop, candidat pentru Camera Deputaţilor pentru Colegiul nr 8 Turda.

Pe numele său DNA a început urmărirea penală pentru trafic de influenţă şi instigare la fals în înscrisuri private. Potrivit procurorilor DNA, Virgil Pop ar fi pretins de la denunţătorul Petru Chiş din Oradea, suma de 80.000 de euro, pentru a facilita contracte de lucrări de instalaţii electrice, pentru SC Skiland şi SC Ampero, cu SC Electrica. Virgil Pop ne-a declarat, înainte de a intra în sala de judecată, că este nevinovat şi că denunţătorul i-a fost asociat în afaceri.

Avocatul Steluţa Cătăniciu ne-a declarat că este un dosar politic, prin care procurorii au încercat asocierea dosarului cu Marius Nicoară, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean. Potrivit Steluţei Cătăniciu, la dosar sunt fotografii ale consilierului reţinut, interceptări telefonice, considerate ilegale, şi mărturiile a doi martori, rudă şi angajat al denunţătorului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite