Campionatul Naţional de Enduro, la Băişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multiplul campion naţional Emanuel Gyenes, participant în repetate rânduri la Raliul Moto Paris-Dakar, va fi prezent sâmbătă în staţiunea clujeană Băişoara. El va lua startul la prima

Multiplul campion naţional Emanuel Gyenes, participant în repetate rânduri la Raliul Moto Paris-Dakar, va fi prezent sâmbătă în staţiunea clujeană Băişoara. El va lua startul la prima etapă a Campionatului Naţional de Enduro, organizată de Clubul Transilvania 2Race.

Şi-au mai anunţat participarea alţi circa 100 de motociclişti din România, Ungaria, Bulgaria şi Ucraina. Potrivit organizatorilor, competiţia va oferi spectatorilor întreceri la categoriile profesionişti, hobby, amatori, fete şi ATV-uri.

Pentru competiţie au fost alese traseele montane complementare pârtiei de schi, totalizând peste 50 de km. "Sperăm să obţinem, pentru sezonul următor, statutul de etapă internaţională, la fel ca şi cea de la Sf. Gheorghe", ne-a declarat Adrian Cirebea, unul dintre organizatori. Etapa de anul trecut a Campionatului Naţional de Enduro a fost organizată de clujeni pe dealurile din apropierea oraşului, din Pădurea Făget.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite