Camioane cu pui continuă să se plimbe prin judeţul Braşov, sub privirile îngăduitoare ale poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Întorsura Buzăului, Covasna, de la punctul de control şi dezinfectare Sita Buzăului, au oprit pentru control o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Bucureşti, în

Poliţiştii din Întorsura Buzăului, Covasna, de la punctul de control şi dezinfectare Sita Buzăului, au oprit pentru control o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Bucureşti, în noaptea de miercuri spre joi.
La controlul actelor, poliţiştii au constatat că un bărbat din comuna Viziru, judeţul Brăila, C. Viorel, 33 de ani, transporta 340,35 kg carne de pasăre şi 16.080 ouă, cu destinaţia Brăila, fără a poseda documente sanitar-veterinare! Bineînţeles, a fost chemat imediat un medic veterinar la faţa locului, care a dat o amendă de 1.200 RON pentru transport de produse fără documente sanitar-veterinare. Explicaţiile şoferului au fost că puii şi carnea proveneau din Brăila şi au fost livrate spre comercializare unui magazin din Predeal. Pentru că marfa nu avea căutare, patronul magazinului le-ar fi returnat producătorului din Brăila. Bineînţeles, fără niciun act, dar maşina a tranzitat fără nicio problemă judeţul. Odată descoperit transportul ilegal, inspectorii sanitar-veterinari covăsneni l-au crezut pe cuvânt pe şofer, au sigilat autoutilitara şi i-au dat drumul. Ce-i drept, au anunţat autorităţile sanitar-veterinare din Buzău (judeţ ce urma să fie tranzitat de autoutilitară) şi Brăila (locul de destinaţie) în vederea luării măsurilor ce se impun. Din fericire, poliţiştii covăsneni au confirmat că maşina a ajuns la destinaţie, iar DSV Brăila a pus sechestru pe întreaga marfă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite