Ridzi, despre decizia Camerei de a respinge cererile justiţiei: A fost un vot just

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iacob Ridzi a fost "iertată" de comisia deputaţilor
Monica Iacob Ridzi a fost "iertată" de comisia deputaţilor

Camera Deputaţilor dezbate cererea procurorului general de extindere a urmăririi penale în cazul fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi şi solicitarea DNA de încuvinţare a unei perchiziţii informatice. Monica Iacob Ridzi este prezentă la şedinţă.

UPDATE Deputatul PDL Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a declarat, marţi, că votul dat de plenul Camerei, prin care sunt respinse cererile DNA de încuviinţare a percheziţiei electronice şi de extindere a cercetării penale, a fost unul "just".

UPDATE Reprezentanţii PSD, PNL şi PDL au pledat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru ca justiţia să-şi facă datoria în cazul fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, deoarece "nevinovăţia se probează în faţa instanţelor". Votul este secret cu bile.

Potrivit Mediafax, surse din PDL au declarat că unii deputaţi democrat-liberali sunt nemulţumiţi de ideea încuvinţării unei percheziţii informatice în cazul Ridzi şi vor vota împotrivă sau se vor abţine.

Premierul Emil Boc consideră că în acest caz justiţia trebuie să-şi facă datoria. Reamintim că, în Comisia juridică a Camerei cererea procurorului genaral şi solicitarea DNA în cazul Ridzi au primit aviz negativ. Cum avizul este consultativ, decizia finală se ia în plen.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite