Cameră personalizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melissa şi Adrian sunt "talismanele" lui Alin Oprea. Solistul trupei Talisman a amenajat pentru cei doi micuţi o cameră specială, fiecare având colţul lui personalizat. Pe partea Melissei (4

Melissa şi Adrian sunt "talismanele" lui Alin Oprea. Solistul trupei Talisman a amenajat pentru cei doi micuţi o cameră specială, fiecare având colţul lui personalizat. Pe partea Melissei (4 ani) totul e roz, iar pe cea a lui Adrian (7 ani) albastrul predomină.

Alin Oprea şi soţia lui, s-au gândit să le facă micuţilor lor o cameră ca în poveşti. Sunt mulţumiţi de ce a ieşit, cu atât mai mult cu cât ei au fost "arhitecţii". "Am vrut să le facem o cameră aşa cum ne-am fi dorit să avem noi în copilărie", spune Alin Oprea.

Fiecare are colţul lui de cameră personalizat. Partea Melissei e roz, are un perete pe care sunt lipite personaje de poveste şi la biroul ei, scaunul este tot roz. Iar "colţul" lui Adrian este albastru, inclusiv scaunul de la birou. Pe lângă colţul personalizat, copiii au lenjerie de pat cu personajul de desene animate preferat. Melissa are lenjerie cu Albă ca Zăpada (foto medalion), iar Adi cu Spiderman. Şi, dacă tot e un spaţiu pentru copii, perdeaua de la geam, dintr-un voal foarte fin, e imprimată cu ursuleţi. Vocalul de la Talisman susţine că această cameră mai are nevoie de o singură îmbunătăţire.

"Pe perete, pe partea fiecăruia, vom pune câte un portret mare. Acestea au fost făcute de un pictor astă-vără, la mare". Per total, cântăreţul a investit în camera copiilor lui în jur de 5.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite