Călugăr filmat în timpul unei orgii homosexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un călugăr clujean a fost exclus din rândul clerului, după ce a fost prins că a făcut sex cu doi tineri homosexuali. Mitropolitul Bartolomeu Anania a declarat ieri că respectivului

Un călugăr clujean a fost exclus din rândul clerului, după ce a fost prins că a făcut sex cu doi tineri homosexuali. Mitropolitul Bartolomeu Anania a declarat ieri că respectivului călugăr i s-a interzis să mai slujească în vreo mănăstire din Eparhia Clujului.

Scandalul a fost dezvăluit de săptămânalul "Clujeanul", pe baza unei înregistrări video a orgiei. Călugărul, pe numele său de mirean Janos Fechetici, a plătit 200 de lei pentru o partidă de sex cu doi tineri.
Anchetă la mitropolie

Mitropolia Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului a demarat o anchetă internă, după izbucnirea întregului scandal.

Ieri, stareţul mănăstirii "Sfânta Treime" a depus o scrisoare prin care a cerut excluderea calugărului păcătos. "Am acceptat solicitarea, şi acum este mirean . A recunoscut fapta, îi pare rău de ce a făcut şi nu va mai putea sluji în nicio mănăstire din Eparhia Clujului", a subliniat ÎPS Bartolomeu.

BOR consideră cazul călugărului homosexual drept unul "singular" şi "minor". Membrii comunităţii homosexualilor şi lesbienelor susţin contrariul. "Fie că recunoaşte (n.r., Bartolomeu), fie nu, în BOR sunt foarte mulţi homosexuali. Probabil că dânsul îi acceptă neoficial, sigur are prieteni din rândul lor", ne-a declarat Lucian Dunăreanu, preşedintele "Be An Angel" România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite