Call of Duty 2, un joc de 5 stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tensiunea celui de-al Doilea Război Mondial este perfect redată prin efecte speciale fără precedent şi un realism al luptei care taie răsuflarea Call of Duty 2 a revoluţionat lumea

Tensiunea celui de-al Doilea Război Mondial este perfect redată prin efecte speciale fără precedent şi un realism al luptei care taie răsuflarea

Call of Duty 2 a revoluţionat lumea jocurilor de război cu efecte speciale care taie răsuflarea. Excelent construit, cu o grafică impecabilă, shooterul plasat ca acţiune în cel de-al Doilea Război Mondial atinge înalte standarde de calitate.

Povestea pe care o trăiesc eroii este fragmentată, astfel încât poţi juca în mai multe armate participante la conflictul care a schimbat faţa istoriei omenirii.

Jucătorul poate să urmărească fiecare poveste până la final şi poate să lupte în bătălii istorice, în ordine cronologică, de la 1941 până la 1945.

Există libertatea de a îndeplini obiectivele misiunilor în ordine aleatorie, respectând tactici de luptă elaborate. Call of Duty 2 aduce mai multă acţiune explozivă cu bătălii la scară mai mare, mai multe arme, mai multe trupe şi efecte speciale fără precedent într-o gamă largă de locaţii şi medii.

Jucătorii pot lupta cu "Vulpea deşertului" pe nisipurile din Africa de Nord, când valuri de tancuri se înfruntă în deşert; se pot alătura unei echipe de Army Rangers care se folosesc de cârlige propulsate de rachete pentru a lua cu asalt dealurile de la Pointe du Hoc; sau se pot mişca discret prin haosul urban din Stalingrad şi Moscova în timpul viscolului.

Uşor de jucat online

Pentru acţiune intensă în multiplayer, jucătorii Call of Duty 2 se pot întâlni online pentru echipe "Axă" împotriva "Aliaţilor" cu cinci moduri distincte de joc: Headquarters, Capture the Flag, Search and Destroy şi Team Deathmatch pentru până la 32 de jucători.

Pe internet se găsesc sute de hărţi, iar accesul este aproape instantaneu. Jocul se mişcă bine online, nefiind nevoie de mari resurse pentru a face faţă celorlaţi jucători care au calculatoare mai performante. Jocul poate fi comandat pe internet şi costă până în 100 RON. Daţi o căutăre pe google şi veţi găsi mai multe magazine care îl comercializează.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite