Caleidoscop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politisti chemati prin telefon de o pisica Politistii neozeelandezi care au trebuit sa intre cu forta intr-o casa din Auckland, dupa ce au primit un apel de urgenta de la telefonul cladirii, au

Politisti chemati prin telefon de o pisica
Politistii neozeelandezi care au trebuit sa intre cu forta intr-o casa din Auckland, dupa ce au primit un apel de urgenta de la telefonul cladirii, au descoperit ca fusesera sunati de o pisica. Pisica proprietarilor casei - care la acea vreme erau plecati - a sunat din greseala la numarul de urgente al politiei, in timp ce incerca sa sara peste aparatul telefonic. Ajunsi in fata casei si ingrijorati de faptul ca nu primesc nici un raspuns de la cei aflati inauntru, politistii neozeelandezi au spart usa, fiind intampinati nu de un infractor, ci doar de un simplu "Miau!".

Britney Spears se specializeaza in profetii
Cantareata americana Britney Spears a declarat ca noua sa melodie, Someday (I Will Understand), este "o profetie", intrucat a scris aceasta piesa cu doua saptamani inainte de a afla ca este insarcinata. In melodie, vedeta canta despre nasterea unui copil, ceea ce inseamna ca piesa muzicala are acum o semnificatie speciala, in contextul in care se asteapta sa aiba un copil in toamna acestui an. "Am scris acest cantec la pianul din casa. L-am scris cu doua saptamani inainte de a afla ca sunt insarcinata si de aceea este un pic cam ciu-dat, pentru ca melodia este des-pre nasterea unui copil... Este despre ceva la care am visat toata viata. Este un fel de pro-fetie", a declarat urmasa lui Nostradamus.

Internetul, mai eficient decat medicii?
O fosta invalida, imobilizata intr-un scaun cu rotile, se afla acum in vacanta, in Nepal, dupa ce a reusit sa afle boala de care sufera cu ajutorul Internetului. Boala Stefaniei Vanoni i-a lasat perplecsi pe doctorii din Baceno, nordul teritoriului Italiei, pentru mai mult de doua decenii. Nenumaratele teste efectuate asupra femeii s-au dovedit inutile in incercarea de a depista boala din cauza careia nu poate sa mearga. intr-una din zile insa, femeia naviga pe Internet si, citind din intamplare despre simptomele unei boli mai rare, a observat ca acestea sunt identice cu ale sale. Boala despre care citea se numea ataxie, aceasta fiind o tulburare a coordonarii miscarilor voluntare din cauza lezarii unor cai nervoase si centri nervosi. Banuind ca sufera de aceeasi afectiune, femeia a solicitat doctorilor sa-i faca un test ADN, in urma caruia s-a confirmat ca are ataxie. Dupa sase luni de fizioterapie si tratamente, ea a putut merge din nou, pentru prima oara, dupa 23 de ani. in prezent, Stefania Vanoni se afla in vacanta in Nepal, dupa care intentioneaza sa viziteze Peru.

Pioletul cu care a fost ucis Trotki a iesit la iveala in Mexic
Una dintre cele mai celebre arme ale crimei din istoria moderna, pioletul cu care a fost ucis Trotki, a fost descoperita dupa 65 de ani. Aceasta a fost furata de la politia mexicana si a stat toti acesti ani in sertarele unui agent secret. Acum, fiica acestuia s-a gandit sa o scoata la iveala. Exilat de Stalin, Trotki a trait, pana la moartea sa in 1940, in suburbiile capitalei Mexico City. Stiind ca Stalin ii poarta sambetele, creatorul Armatei Rosii se pazea foarte bine, dar o fosta garda de corp, Ramon Mercader, i-a inselat vigilenta pretextand ca are nevoie de ajutor. Mercader a ascuns sub vesminte pioletul, iar cand a ajuns in apropierea lui Trotki l-a lovit in cap. Ucigasul si pioletul au ajuns pe mana politiei, dar mai tarziu arma crimei a disparut. Acum, Ana Alicia Salas a declarat ca tatal sau, comandantul Alfredo Salas, a sustras-o pentru a o pastra pentru posteritate.

Elizabeth Hurley dezvaluie secretul frumusetii sale: doarme cu geamul deschis
Actrita britanica Elizabeth Hurley a dezvaluit secretul frumusetii sale - ea doarme intotdeauna cu geamul deschis... Vedeta a povestit cum bunica sa o sfatuia intotdeauna ca, daca vrea sa arate bine dimineata, sa nu mearga niciodata la culcare fara a deschide geamurile dormitorului. De atunci, Hurley doarme tot timpul cu geamul deschis. "Bunica mea era obsedata de aerul proaspat si ne spunea mereu ca daca vom adormi cu geamurile inchise vom arata ca germanii. De atunci, i-am ascultat mereu sfatul, iar daca cineva imi inchide fereastra in timp ce dorm, a doua zi arat oribil", a explicat actrita.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite