Câine legat şi împuşcat cu sânge rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a început o anchetă pentru a descoperi cine a împuşcat la Bâlea Lac o căţea îngrijită de salvamontişti. Vestea împuşcării căţelei a frânt inima salvamontiştilor

Poliţia a început o anchetă pentru a descoperi cine a împuşcat la Bâlea Lac o căţea îngrijită de salvamontişti.

Vestea împuşcării căţelei a frânt inima salvamontiştilor argeşeni, pe care îi însoţea peste tot în drumeţiile lor.

Alături de cadavrul Fetiţei, cum era numită, a stat zile în şir Boris, câinile care devenise un adevărat partener al căţelei.

„Cum să vă zic, s-a întâlnit cu ciobănescul de la Cabana Paltinul, cu Boris. Au devenit nedespărţiţi”, povesteşte Gabi Ruică, un salvamontist argeşean.

Fetiţa a fost văzută ultima oară pe 11 ianuarie. Pe 14 ianuarie, a fost fotografiată împuşcată.

Era legată la picioare, iar alături de ea stătea neclintit Boris. Între timp, cadavrul Fetiţei a dispărut.

Cabanierii de la Bâlea susţin că cel care a apăsat pe trăgaci ar fi Gunther Klingeis, administratorul Ice Hotel. Fiul acestuia, primarul Avrigului, Arnold Klingeis, respinge însă acuzele.

„Tatăl meu nu este implicat în această poveste. Eu cred că poza este trucată şi că totul este o înscenare”, a declarat Arnold Klingeis.

Şeful Biroului Arme Explozibili şi Substanţe Toxice Sibiu, Adrian Cojocariu, care coordonează ancheta, începută pe baza fotografiilor transmise presei de cabanieri, spune că nu a putut ajunge, deocamdată, la Bâlea Lac, din cauza vântului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite