Cafeteria te ajută să te împrieteneşti şi să dai randament mai mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent cât de dificilă este munca pe care o au de făcut în timpul zilei, angajaţii trebuie să vină şi să plece cu zâmbetul pe buze. Acesta se pare că este mottoul agenţiei de

Indiferent cât de dificilă este munca pe care o au de făcut în timpul zilei, angajaţii trebuie să vină şi să plece cu zâmbetul pe buze. Acesta se pare că este mottoul agenţiei de publicitate Leo Burnett.

Dacă îşi gestionează bine timpul şi activitatea, ei pot petrece oricât timp vor în "cafeteria" cu o atmosferă intimă, familiară, de la intrarea în sediul companiei. Aici îşi pot pregăti şi pot lua masa, bea o bere chiar sub ochii şefului sau pot face un joc în reţea, opt computere aşteptându-i aliniate la perete pe fanii jocurilor. Cei care vor să rămână în lumea reală îşi pot exersa precizia aruncând la ţintă în jocul de darts sau pot face un meci de fotbal de masă. "Toate acestea te ajută să dai randament mai mare", spune Lavinia Rîndaşu, din postura de utilizator al sălii şi de PR Officer al agenţiei de publicitate Leo Burnett.

După program, jocul în reţea este la mare căutare

Foarte utilă le este sala şi proaspeţilor angajaţi care au un loc în care pot socializa şi îşi pot cunoaşte noii colegi. Rîndaşu crede chiar că e cea mai bună modalitate de a te împrieteni atunci când abia ţi-ai schimbat locul de muncă. Ora de vârf este între 9 şi 10 dimineaţa, atunci când lumea se strânge să-şi bea cafeaua. La prânz se iese pentru a lua masa, iar după 6-7, băieţii se strâng la un joc în reţea. "Întotdeauna este cineva aici", spune Rîndaşu. Ea ne mărturiseşte că fetele nu au ştiut ce să ceară, astfel încât nu există un colţ pentru activităţi cu specific feminin. Tot în această sală "greii" agenţiei fac cinste tuturor colegilor când îşi serbează ziua de naştere. Întâlnirile pentru "angajatul lunii", ori întâlnirile mai puţin protocolare, cu colaboratorii din afara agenţiei se desfăşoară şi ele aici. Uneori, în căutarea inspiraţiei, angajaţii îşi mută "biroul" aici. Meciurile de fotbal importante transformă cafeteria în loc de întâlnire al microbiştilor dornici să trăiască împreună evnimentul. Îmbinarea muncii cu plăcerea este un principiu care a lăsat urme în întreaga clădire: de la decorarea şi amenajarea biroului pentru a-l face cât mai familiar la hamacele de pe balcoane, masa de tenis şi o pară de box, răspândite în întreaga clădire.

"Am putut să facem această sală pentru că anul trecut a fost unul foarte profitabil pentru noi "

Sebastien Delen
director Ubisoft România

"Toate aceste facilităţi îi ajută pe angajaţi să dea un randament mai bun "

Lavinia Rîndaşu
PR Officer Leo Burnett & Target

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite