Cadouri de Crăciun care te scapă de obligaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există însă o categorie largă de persoane, faţă de care ai anumite obligaţii şi care preferă, mai ales ţinând seama de sezonul rece, obiecte de îmbrăcăminte care să le ţină cald,


Există însă o categorie largă de persoane, faţă de care ai anumite obligaţii şi care preferă, mai ales ţinând seama de sezonul rece, obiecte de îmbrăcăminte care să le ţină cald, ustensile de bucătărie, articole de igienă personală, mici gageturi care să le facă mai uşoară şi mai comodă viaţa. Mai puţin "sexy", dar utile, acestea prind bine în multe împrejurări. Într-un top al acestor cadouri, cizmele îmblănite se află pe primele locuri ale preferinţelor, nu numai ale femeilor mai vârstnice, dar şi ale adolescentelor. Ce poate fi mai confortabil într-o zi geroasă de iarnă? Un alt articol care are căutare, mai ales printre femeile între 45-55 de ani, sunt ghetele cu talpă de cauciuc antiderapantă. Nu numai călduroase, dar şi sigure în sezonul poleiurilor. Ciorapii şi şosetele de bumbac sau de lână sunt în continuare la mare preţ, inclusiv variantele noi cu sisteme termoelectrice de încălzire - deşi în acest caz, cadourile respective tind mai de grabă să încline spre categoria "sexy", în sensul de ultramodern.
Cănile inscripţionate şi trusele de manichiură pică bine oricui
Nici fierbătoarele cu termostat nu strică niciodată la casa omului sau la birou, şi de aceea figurează şi ele printre articolele căutate. La fel, ceştile de cafea din ceramică, cu felurite inscripţii, se situează şi ele în continuare pe primele locuri în preferinţele cumpărătorilor. Un cadou ideal pentru colegii de birou. La fel, termosurile şi recipientele pentru păstrarea gustării în pauza de prânz. Nu în ultimul rând, ustensile de bărbierit, inclusiv cele prevăzute cu baterie, maşinile electrice de tuns, trusele de manichiură, ceasurile deşteptătoare electronice, sunt cadouri cu care scapi elegant de obligaţii. Cine nu are nevoie de ele? Mai ales că apar tot timpul pe piaţă modele noi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite