Cadavru carbonizat, descoperit la CFR Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri, în noaptea de duminică spre luni, într-o clădire dezafectată a CFR din Lugoj, unde a izbucnit un incendiu. Locţiitorul comandantului

Un cadavru carbonizat a fost descoperit de pompieri, în noaptea de duminică spre luni, într-o clădire dezafectată a CFR din Lugoj, unde a izbucnit un incendiu. Locţiitorul comandantului Detaşamentului 3 Pompieri Lugoj, căpitan Cristian Coneru, a declarat că incendiul a fost anunţat la ora 3.30, în zona unui pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, situat la ieşirea din Lugoj spre Timişoara. Pompierii, care au mers la faţa locului cu două autospeciale, au reuşit să stingă flăcările într-o jumătate de oră.
"Am văzut înăuntru o persoană. Era complet carbonizată şi nu a putut fi identificată. Probabil era un om al străzii, care se presupune că a murit intoxicat cu monoxid de carbon. A fost anunţată poliţia", a spus Coneru.
O echipă de anchetatori încearcă acum să afle cine era persoana carbonizată, împrejurările în care a murit şi prejudiciul produs. Primele cercetări arată că focul ar fi izbucnit de la o instalaţie improvizată de încălzire.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite