Câştigătorii Eurovision, acuzaţi de plagiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa britanică detonează o "bombă" de presă după finala Eurovision încheiată sâmbătă seara la Helsinki. Conform publicaţiei "The Sun", piesa cu care Serbia a câştigat concursul a

Presa britanică detonează o "bombă" de presă după finala Eurovision încheiată sâmbătă seara la Helsinki. Conform publicaţiei "The Sun", piesa cu care Serbia a câştigat concursul a fost plagiată după o melodie mai veche albaneză.

Un telespectator acuză Serbia că "a furat" piesa cu care a câştigat Eurovisionul şi că melodia "Molitva", interpretată de Marija Serifovic, nu ar fi originală. Pe site-ul publicaţiei britanice sunt postate fragmente audio şi video din ambele piese, cea albaneză şi cea a Serbiei, care rulează una după cealaltă şi dovedesc asemănările izbitoare.

"Eu ştiam piesa albaneză de ani de zile", a spus telespectatorul care a sesizat plagiatul pentru "The Sun". "Melodia a câştigat un concurs numit Top Fest, care era organizat în Albania. De cum am ascultat piesa Serbiei am fost convins că este plagiat". Montajul poate fi văzut şi pe blogul telespectatorului, http://videoshqip.blogspot.com.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite