CRONICA NEAGRA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In timp ce stateau de vorba in mijlocul soselei, Doua batrane si-au pierdut viata intr-un accident stupid Ioana si Lucica Titeiche, doua batrane in varsta de 72 si, respectiv, 85 de ani, din comuna

In timp ce stateau de vorba in mijlocul soselei,
Doua batrane si-au pierdut viata intr-un accident stupid
Ioana si Lucica Titeiche, doua batrane in varsta de 72 si, respectiv, 85 de ani, din comuna gorjeana Licurici, au plecat luni seara la o ruda in sat, sa vizioneze emisiunea "Iarta-ma!". Imediat dupa emisiune, in jurul orei 22,30, cele doua femei au plecat spre casa. Numai ca, pe drum, s-au intalnit cu un consatean si au traversat drumul spre caruta acestuia pentru a sta de vorba. Nici Ioana si nici Lucica nu s-au gandit sa ocoleasca atelajul si au ramas la taclale chiar pe axul drumului. Acest lucru le-a fost fatal. Caruta nesemnalizata si zona neluminata au fost doar doua elemente in plus care au contribuit la moartea celor doua femei, spulberate de autoturismul condus de Alin Ion Oprian, de 28 ani, din Novaci. Acesta nu le-a vazut pe surorile Titeiche si nici caruta, motiv pentru care nu a putut evita accidentul. Alin Oprian risca acum intre 2 si 7 ani de inchisoare pentru ucidere din culpa, cele doua femei decedand pe loc.
Administratorul unui bloc din Timisoara - mort dupa ce a cazut de la etajul 4
Administratorul unui bloc din Timisoara a fost gasit de catre vecini, luni noaptea, zacand intr-o balta de sange, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea, printre balustrade, in casa scarilor, el murind la spital cateva ore mai tarziu. Vecinii lui Titel Lepadatu au fost alertati, luni noaptea de un zgomot puternic. "Am auzit un zgomot pe casa scarilor si am crezut ca e un dulap. Cand m-am uitat, am vazut ca e un om jos, am mers si am batut la vecini si l-am luat si l-am dus la spital. Era administratorul", a declarat un vecin. Titel Lepadatu a fost transportat de urgenta la spital, fiind dus in sala de operatie. Potrivit dr. Octavian Cretu, medic primar chirurg la Spitalul Municipal Timisoara, pacientul a fost adus in stare grava cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral, fractura de baza de craniu, coma profunda, contuzie abdominala. In ciuda eforturilor medicilor, timisoreanul nu a mai putut fi salvat si a murit in cursul noptii. Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili daca este vorba despre un accident sau de o sinucidere.
Doi morti si doi raniti intr-un incendiu din judetul Vrancea
Un tanar vrancean si fiica sa, in varsta de unsprezece luni, au murit intr-un incendiu care, in noaptea de luni spre marti, a cuprins bordeiul in care locuiau, iar concubina barbatului si baietelul lor au fost internati in Spitalul Judetean din Focsani, cu arsuri de gradele doi si trei. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cei patru membri ai familiei locuiau intr-o constructie improvizata de pe islazul comunal al satului Bordeasca, apartinand comunei Tataranu. Cu mai putin de o ora inainte de miezul noptii, bordeiul a fost cuprins de flacari, din cauza unei lumanari lasate aprinse. Tanara mama, in varsta de 17 ani, a reusit sa-si ia in brate baietelul, care are trei ani, si sa iasa din foc. Barbatul - care avea 24 de ani - si fetita lor - care urma sa implineasca un an - au murit, insa, carbonizati. Medicii care i-au ingrijit pe tanara si pe fiul ei apreciaza ca cei doi sunt in afara oricarui pericol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite